wpb7fbf705.png


wp5533b116.gif

ADHD/Vitamine Petitie

 

Modeziektes zijn bedrog!

 

Het is onmogelijk om gedrag wetenschappelijk te diagnosticeren omdat er geen enkel aantoonbaar bewijs is van geen enkele geestesziekte; enkel opinie van specialisten, en die zijn opgekocht. Natuurlijke menselijke emoties en gedrag worden door autoritaire opinie bestempeld als wetenschappelijke ziekte en vervolgens chemisch in stand gehouden.  Iedere keer dat ze in de afgelopen 20 jaar met zogenaamd bewijs kwamen bleek dat vals te zijn. Wat wel bestaat is verslaving en ook dat weet de farmaceutische industrie heel goed want de beste garantie voor immer stijgende omzet is verslavende medicatie opdringen voor verzonnen ziektes en de bijwerkingen met nog meer verslavende pillen behandelen. Het kartel heeft een monopolie op legale drugs opgebouwd maar nu is onze eigen Euro-commissaris Nelie Kroes de Europeese farmaceutische industrie binnengevallen en een onderzoek begonnen.

 

Softdrugs

Veel kalmeringsmiddelen behoren tot de softdrugs en kunnen bijwerkingen hebben als sufheid, vermoeidheid, concentratie problemen, vergeetachtigheid en soms ook woede uitbarstingen of depressie. Het is mogelijk dat deze verschijnselen “per ongeluk” aangezien worden voor een stoornis.

 

Studie

Vaak is de toegepaste studiemethode oorzaak van concentratieproblemen of druk gedrag. Pas vooral op voor: “De hele woord methode” Vroeger stonden het alfabet, lettergrepen, spelling, hoofdrekenen en het woordenboek hoog in het vaandel. Nu ontbreekt die basis vaak zodat werkelijk begrip niet meer mogelijk is en uw kind zich speculerend door de studie heen worstelt! Misschien lijkt het ongeïnteresseerd maar het wil de leerstof alleen maar logisch kunnen volgen.

 

Medicatie

De volgende ADHD symptomen werden vroeger behandeld met eerder naar bed, de gang op, rust, regelmaat, weinig tv en computer, sport, etc; Niet lijken te luisteren, aanwijzingen niet opvolgen, vermijden of afkeer hebben van taken die langdurige geestelijke inspanning vragen, onrustig bewegen met handen en voeten of draaien op zijn of haar stoel, opstaan als zitten blijven verwacht wordt, rondrennen of overal op klimmen als dit ongepast is, doordraven, aan een stuk door praten, moeite hebben met op de beurt wachten, verstoren van bezigheden van anderen, e.a. Nu kan het zijn dat uw “Therapeut” op basis van dit soort symptomen Ritalin, Concerta of Dexedrine wil proberen; wat hij dan meestal niet vertelt is dat deze “medicijnen” niet meer dan doodordinaire Amfetaminen zijn en net als Heroïne, Cocaïne, XTC, Opium, Crystal Meth, en andere harddrugs op lijst I van de Opiumwet staan omdat ze een onacceptabel risico voor de gezondheid vormen. Volgens de site van het RIAGG is ADHD medicatie een megablunder omdat de patiënt zo dwangmatig psychotisch (de meest ontwrichtende psychiatrische stoornis) gemaakt wordt wat na verloop van tijd gecompenseerd moet worden met antipsychotica wat kan leiden tot opname in een inrichting of zelfs plotselinge dood. Uit de cijfers van SFK 2006 blijkt dat ongeveer 35.000 kinderen aan methylphenidaat gezet zijn en Nova bericht ons dat evenveel kinderen aan antipsychotica gezet worden om de reacties op Ritalin tegen te gaan; dat is zo’n beetje 100%.

 

wpda9d65fd.jpg

Kirsty Alley en Kelly Preston laten zien hoe psychiaters onze kinderen aan levensgevaarlijke drugs zetten.

 

Psychiaters en artsen anno 2007 kunnen u zo vertellen dat stimulantia net als antidepressiva niet genezen. Het onderdrukt of wijzigt symptomen waardoor de oorzaak verborgen blijft en de patiënt krijgt zo nooit de juiste (op)voeding, medicatie of behandeling waardoor hij alleen maar zieker wordt. Verder onderdrukken lijkt te helpen maar het onderliggende probleem kan zo ongeremd escaleren (rebound). De daarop volgende problemen zijn zeer uiteenlopend zoals in de bijsluiter van Ritalin vermeldt staat; van vaak voorkomende bijwerkingen als hoofdpijn, angst en hartaandoeningen tot hallucinaties, psychose en ernstig ongecontroleerd gedrag. Ook kan volgens de bijsluiter na enkele weken nog een ander probleem optreden; gewenning. Onthoudingsverschijnselen kunnen inderdaad met de volgende pil onderdrukt worden maar iedereen kent de permanente schade en lijdensweg van verslaving. Ook lezen we in de officiële waarschuwingen dat hyperactiviteit, nervositeit en agressie juist vaak tot zeer vaak veroorzaakt worden door de medicatie als Ritalin.

 

Voorschrijven

De farmaceutische industrie vermeldt dat de waarschuwing voor (zelf)moord, zelfmoordgedachten, vijandigheid en emotionele labiliteit van Strattera wat overigens in Nederland en België niet standaard vergoed wordt, ook op Ritalin zit (Lilly). In de 90’er jaren zijn gemiddeld 1a 2 Methylfenidaat doden per maand gerapporteerd. Prozac heeft bijna 2000 bijwerkingen met 180 zelfmoorden en 17 moorden in 2 jaar tijd. Als een medicijn enkele fatale gevallen tot gevolg heeft wordt het meestal van de markt gehaald maar hier wordt het desondanks toch aan tienduizenden kinderen voorgeschreven om geen andere reden dan dat ze zich of iets bovengemiddeld of ondergemiddeld gedragen. Corrupte toezichthouders die ons zouden moeten beschermen kijken dapper de andere kant op. Hoewel de exacte werking en veiligheid op lange termijn onbekend is, blijft de industrie toch grootschalig op onze jeugd experimenteren. Onze minister heeft extra manschappen ter beschikking gesteld om misstanden in de farmaceutische industrie op te sporen. Artsen die krachtige wielrenners in gevaar brengen door het voorschrijven van harddrugs worden nu om die reden strafrechtelijk vervolgt; logischerwijs moeten de criminele artsen die dat bij weerstandsarme kinderen doen minstens dezelfde procedure ondergaan.

 

In januari 2002 is er door het Centrum voor ADHD en Voeding een oriënterend onderzoek afgerond waaraan 40 kinderen met ADHD deelnamen. De resultaten van dit onderzoek zijn inmiddels gepubliceerd in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde. Uit dit onderzoek bleek dat ruim 70% van de deelnemende ADHD-kinderen met grote gedragsverbeteringen reageerde op het dieet dat tijdens het onderzoek werd gevolgd. Al deze kinderen voldeden na de dieetinterventie niet meer aan de criteria voor ADHD. Media aandacht is sinds vorig jaar net als ons toon niveau sterk gestegen. Afkicken van psychiatrische medicatie is nu ook mogelijk.

 

 

Om door te kunnen gaan met het uitdelen van harddrugs aan kleine kinderen vraagt de psychiatrie naar wetenschappelijk bewijs voor de dieet resultaten. De truc is natuurlijk dat het nooit bewezen kan worden omdat de diagnose op opinie berust en we nooit weten of de onderzoeksgroep een correcte diagnose had. Maar als de diagnose correct was, geneest het dieet 70%. Als de diagnose incorrect was bewijst het dat het etiket veel te snel wordt opgelegd  -tot 70% vanwege voedingsoorzaken alleen al. In beide gevallen is het onacceptabel om de kinderen met harddrugs vol te pompen.

 

 

Mail

Steun de actie om vitaminen goedkoper te verkrijgen en harddrugs uit de verzekering te verwijderen. Print de petitie uit, teken het en stuur het naar onderstaand adres. Als u verder wilt helpen stuurt u een mailtje naar uw familie en vrienden waarin u deze petitie onder de aandacht brengt.

Waarschuwing: Stop nooit zelf met medicatie maar zoek net zo lang totdat je een arts bereid gevonden hebt om je ermee te helpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wpbd3a623b.png
Wat was er eerder; de echt zware problemen of de pillen?

“Het goedkeuren en de verkoop van <methylfenidaat> is gelijk aan lichamelijke  mishandeling en schadelijk voor de cultuur”.
                    (Antonio Guidi, Plaatsvervangend Minister van Volksgezondheid, Neuropsychiater, Italie, 2002)
wp5533b116.gif
wpca57ed63_0f.jpg

De Biologische psychiatrie heeft nog nooit een psychiatrische conditie/diagnose als een abnormaliteit of ziekte bewezen, niet neurologisch, biologisch, chemisch onevenwichtig noch genetisch.

                 Dr.F.Baughman, lid van de American Academy of Neurology.

wp0dd624f8_0f.jpg

Bright-idea Club

Erwin Croughs

Fazantstraat 121a

3083 ZH Rotterdam

Info@bright-idea.org

010-4767612